Sık sorulan: Sağlık Çalışanları Banka Promosyonu Ne Zaman Verilecek 2020?

Sağlık çalışanları banka promosyonu ne kadar?

Sağlık çalışanlarını ilgilendiren promosyon anlaşmasından 1009 kişi yararlanacak. Türk Sağlık Sen, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğünde, 1009 çalışanı kapsayan ve 5 yıllık olan banka promosyonu ihalesi sonucunda her bir çalışana eşit olarak 10 Bin 20 TL ödeneceğini açıkladı.

Ankara banka promosyonu ne zaman yatar?

Yapılan ihale sonucunda Üniversitemiz çalışanları 5 (beş) yıl süre ile kişi başı 10.930.00 (On bin dokuz yüz otuz) TL alacak. Promosyon tutarının tamamı, şartname kapsamına alınan tüm akademik ve idari personele 16 Ağustos 2021 tarihinde eşit tutarda ve peşin olarak ödenecektir.

Ankara Şehir Hastanesi hangi banka promosyonu?

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sonrasında Ziraat Bankası yetkilileri ile yürütülen görüşmeler neticesinde ilk verilen teklifin 60 TL üzerine çıkılarak 5760 TL olarak 5 yıllığına Ziraat Bankası ile promosyon sözleşmesi imzalanmıştır.

Sağlık Bakanlığı hangi bankadan maaş alıyor?

Ziraat Bankası ile sözleşme imzalandı. Personellerimize promosyon ödemesi 15.01.2020 tarihinden sonra Ocak ayı içinde defaten 6000₺ olarak çalışanlarımızın hesabına yatırılacaktır.

Yeni atanan memur banka promosyonu alır mi?

Mahkeme yeni göreve başlayan memura görevli olduğu süre ile orantılı olarak promosyon ödemelerinden faydalandırılmamasının hukuka uygun olmadığına karar verdi. Promosyon anlaşmasından 1 ay sonra göreve başlayan memura 2 bin 950 TL ödenmesine hükmetti.

Promosyon ürünleri ne demek?

Kişi yada firmaların kendi isim veya firma isimlerini daha fazla kitleye ulaştırmak amacı ile isim yada firma logolarının basılı olduğu malzemeleri yaptırıp bu ürünleri hediye amaçlı dağıtmalarıdır. Dağıtılan bu ürünlere promosyon malzemeleri diyoruz.

You might be interested:  FAQ: Sağlık Tekniker Ne Iş Yapar?

Akbank promosyon ne zaman odenecek?

“Emekli Promosyon Taahhütnamesi” ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank ‘a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.

Promosyon parası ne zaman yatar?

promosyon ödemesi yapılacaktır. (*) Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Banka promosyonu almak caiz mi?

Bankaların, kamu veya özel sektörde çalışanlara, çalıştığı kurumlar tarafından maaşlarını kendilerinden almayı tercih etmeleri karşılığında vermiş oldukları promosyonlar, işleyiş bakımından faize tam olarak benzememekle birlikte faiz şüphesinden de tümüyle uzak değildir.

Ziraat Bankası ATM lerden promosyon işlemleri nasıl yapılır?

Promosyon ödemesi başvurusu yapmak için emekli aylığı almakta olduğunuz bankanın ATM ‘sine giderek banka kartı ile işlem yapmanız gerekmektedir. Banka kartını taktıktan sonra diğer işlemler kısmından emeklilik işlemleri sekmesini seçin ve buradan promosyon başvurusu kısmını seçin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *